SDF operationer

SDF operationer
Folk i verden, kig på Rojava! - Mayday, mayday.. hjælp Kobane og Rojava https://drive.google.com/file/d/0B4hjJTbOj_agbld1bmJXTlB1U3c/view

Blog-arkiv

Most read posts

fredag den 22. maj 2015

Folk i verden, kig på Rojava!



Folk i verden, kig på Rojava!


Folk i verden, kig på Rojava!

I verdens folk, I folk i Amerika, i England, i Frankrig, i Italien! Se på Rojava og erkend, at I ikke må lade dette folk stå alene i deres kamp! Der findes kun en mulighed for os alle: fælles at stå sammen så længe, indtil denne kamp er vundet, til denne kamp endelig er beseglet ved sejren over fjenderne, ved sejren over mørkets magt.
Folket i Rojava har talt. Vi har gjort vor pligt, vi har drevet ISIS ud af Kobane og vi står i dag nu kun cirka 60 kilometeri fra slangens hoved – Raqqa - og vi vil fortsætte med at gøre vor pligt. Folk i verden! Gør også jeres pligt og hjælp os i den tid, der står foran os, ikke kun med drønet fra jeres flyvemaskiner, ikke kun med de modige frivillige mænd og kvinder, som rejser fra jeres lande og hertil for at kæmpe på vores side, men med den standhaftige og evigt eksisterende indeståen for de fælles idealer, som alene kan sikre vor fremtid og som også alene kan sikre jeres fremtid. Folk i verden, kig på Rojava! Og folk i Rojava, vær sikre på, denne kamp vil vi, denne kamp vil vi vinde!








Læs i linket ovenfor eller her: https://drive.google.com/file/d/0B4hjJTbOj_agbld1bmJXTlB1U3c/view 






iYPG take Over Cement Factory and Villages in Raqqa

Kurdish forces just 60km from Caliphate 'capital city' Raqqa

Ingen kommentarer:

Send en kommentar